Dela Dela 

Datamanager (40 uur)


Maak werk van je leven bij de #1 Great Place to Work organisatie

Werken bij DELA is niet zomaar werk: als medewerker bij coöperatie DELA geef je betekenis aan het leven van onze leden. Dat doe je samen met je collega's die – net als jij - betrokken, integer en ondernemend zijn. Samen leren is hierbij een succesfactor. De cultuur bij DELA is prettig; een echte Great Place to Work.

Alles van waarde, alles wat ertoe doet, begint met een droom, een inzicht of een overtuiging. Die moet je vervolgens omzetten in daden. Op deze manier maken we bij DELA werk van het leven. Gedreven door passie en ambitie halen we er het maximale uit. Wat zijn jouw passies en drijfveren?

Om ons team compleet te maken zijn we op zoek naar een:

Datamanager (40 uur per week)

De uitdaging:

Coöperatie DELA is een data intensief bedrijf. Het omgaan met alle data vraagt grote zorgvuldigheid, goede afstemming met veel betrokkenen en bewerkers van deze data. Om dit in goede banen te leiden en continu te verbeteren zoekt DELA een Datamanager.

Als Datamanager draag je zorg voor de verdere optimalisering en naleving van het  datamanagementbeleid. Doel hiervan is om het gebruik van data en de datakwaliteit te verbeteren en te borgen in de gehele organisatie. Daarnaast ben je als product owner voor het Data Informatie Team verantwoordelijk van het prioriteren, plannen, monitoren en afronden van alle aanvragen (beheer én change) vanuit de organisatie. Dit doe je natuurlijk in nauw overleg met de business.

We streven ernaar om het elke dag beter te doen.

 • Je analyseert en beoordeelt de datakwaliteit;
 • Je bepaalt de risico’s en duidt de gevolgen;
 • Je stelt kwaliteitsnormen vast;
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het beleid;
 • Je draagt zorg voor een goed stakeholdermanagement;
 • Je vertaalt complexe vraagstukken naar procesmatige oplossingen.

Het profiel: Je toont leiderschap en bent innovatief in een onbekende, complexe en veranderlijke omgeving. Je kunt meerdere complexe vraagstukken tegelijkertijd aan. Je kunt belangen van alle betrokkenen goed inschatten en afwegen, de juiste prioriteiten stellen en helder communiceren. Je stelt je proactief op en hebt een resultaatgerichte instelling.

 • Je beschikt over een aantoonbaar WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je toont initiatief en denkt mee over procesverbeteringen; 
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Ons aanbod: Een uitdagende functie in een dynamische omgeving, waar je alle ruimte krijgt om de processen samen met collega’s verder te optimaliseren. De juiste kandidaat bieden wij:

 • Een salaris passend bij de functie;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand;
 • Een jaarcontract de intentie dit om te zetten naar onbepaalde tijd;
 • Ondersteuning in persoonlijke groei en ontwikkeling.

Open communicatie, een informele sfeer en een goede interne samenwerking zijn kenmerkend voor DELA. Kortom, #1 Great Place to Work 2018.

De procedure: Reageer direct. Kom je verder in de procedure? Dan maakt een assessment mogelijk onderdeel uit van de selectieprocedure. 

Je reactie: Spreekt de uitdaging je aan en herken je je in het beschreven profiel? Solliciteer dan met je motivatiebrief en curriculum vitae via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dolinda Burgers, manager Financial accounting en Datamanagement, op 06 53 86 50 05.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Regio:
Noord-Brabant

Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Fulltime

Werkdagen:
Dag

Locatie:
Eindhoven

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Dolinda Burgers
tel.: 06 53 86 50 05