Dela MA Interne Accountantsdienst 1007

Maak werk van je leven bij de #1 Great Place to Work organisatie

Werken bij DELA is niet zomaar werk: als medewerker bij coöperatie DELA geef je betekenis aan het leven van onze leden. Dat doe je samen met je collega's die – net als jij - betrokken, integer en ondernemend zijn. Samen leren is hierbij een succesfactor. De cultuur bij DELA is prettig; een Great Place to Work. Alles van waarde, alles wat ertoe doet, begint met een droom, een inzicht of een overtuiging. Die moet je vervolgens omzetten in daden. Bij DELA maken we werk van het leven. Gedreven door passie en ambitie halen we er het maximale uit. Wat zijn jouw passies en drijfveren?

DELA is een lerende organisatie. Ook bij Internal Audit DELA worden meerdere mogelijkheden geboden om te leren en uiteindelijk door te groeien. Vanwege de doorgroei van twee collega’s naar andere functies binnen coöperatie DELA zijn wij op zoek naar:


 

2x Senior Internal Auditor


2x Senior Internal auditors (32-40 uur)

Wat ga je doen?

Je maakt als internal auditor impact en bent verantwoordelijk voor audits die er toe doen. Binnen DELA Nederland, België en Duitsland zet je audits op en voer je deze van A tot Z uit. Vervolgens bespreek je de resultaten zelfstandig met het management.

Je hebt een visie over het belang van interne sturing voor organisaties en dus ook voor internal audit. Vanuit deze visie draag je bij aan de verdere ontwikkeling van internal audit binnen DELA. Kenmerkend is je waarderende aanpak. Hiermee ga je open en nieuwsgierig te werk en vraag je gericht door om tot de kern te komen. Je werkt in teamverband, waarbij je jezelf ook breder ontwikkelt met het uitvoeren van verschillende soorten audits en onderzoeken. Daarbij vind je het leuk om bezig te zijn met gedragsaspecten en/of datascience en dit in te zetten bij de uitvoering van audits. 

Jij gaat vol enthousiasme aan de slag om de missie en het gewaagde doel van DELA te vertalen naar een auditaanpak en het ontwikkelen van een professioneel auditteam. En dat alles binnen een lerende omgeving van een maatschappelijk betrokken organisatie.

Hoe kan jouw dag eruit zien?

Samen met vijf auditcollega’s nemen we ’s ochtends de planning voor de komende week door. Hierbij staat het kort cyclisch sturen centraal: wat willen we deze maand bereiken, welke mijlpalen bereik ik deze week en hoe verlopen de onderzoeken? Uiteraard bespreken we knelpunten, maar we delen ook wat er goed gaat en wat we deze week hebben geleerd. Verder licht je de uitkomsten toe van belangrijke gesprekken die je de afgelopen week hebt gehad. Zo houden we elkaar op de hoogte van wat er speelt binnen DELA. Ook kijken we vast vooruit naar het komende kwartaal en we bepalen de lead auditor per audit aan de hand van ieders interesses, competenties en ontwikkelbehoefte.

Na de lunch heb je een gesprek met de Directeur Uitvaartdiensten over de uitkomsten van het lopende onderzoek en bespreek je de bevindingen en het auditrapport. Na dit gesprek stem je met je collega af op welke wijze we de resultaten van een ander lopend onderzoek zo goed mogelijk kunnen presenteren om de boodschap zo pakkend mogelijk over te brengen. Hoe houden we de energie vast? Daarover twijfel je niet en lever je je inhoudelijke bijdrage. Vanuit je interesse vind je het een uitdaging om jouw ervaring uit te breiden en te ontwikkelen. De ruimte hiervoor krijg je en sterker nog: dit vinden we belangrijk!

Welke achtergrond breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde Postmaster opleiding RA, RE, RO, CISA of CIA;
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met auditwerkzaamheden binnen internal of externe audit;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de financiële sector;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in auditen van cultuur en gedrag, en/of;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het inzetten van data-analyse technieken;
 • Je bent hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van Franse en Duitse taal is een pré.

Wat bieden wij?

Coöperatie DELA biedt jou een uitdagende baan met een brede verantwoordelijkheid in een prettige cultuur, kortom: Great Place to Work #1.

Je geeft leiding aan verschillende soorten onderzoeken en je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen. Je wordt gevraagd om bij te dragen aan de ontwikkeling van de internal audit afdeling als team en bij het ontwikkelen van een visie op de internal audit functie bij DELA in 2025.

Verder krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met o.a.:

 • een prima salaris;
 • een vaste eindejaarsuitkering;
 • een variabele beloning;
 • korting op een collectieve ziektekostenverzekering;
 • een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • de mogelijkheid om thuis te werken.

Je reactie

Heb je interesse in de functie? Solliciteer dan via onderstaande button. Wil je meer informatie over de inhoud? Neem dan contact op met Mark Leermakers, Manager Internal Audit DELA via telefoonnummer 06-53356574.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Regio:
Noord-Brabant

Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Fulltime
Parttime

Werkdagen:
Dag

Locatie:
Eindhoven

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Mark Leermakers